Thursday, April 12, 2012



DNEVEN  HOROSKOP za 12.08.2012

Oven(21.03.-20.04.)

LJUBOV: Sreka na jluboven plan.Vozbudliva ljubovna vrska na povidik.Onie koi se vo brak obnovuvanje na cuvstvata,eden harmonicen period so partnerot,
RABOTA: Na rabota mozni se raspravii ,so osoba od zenski rod.So rakovoditelot I sl.Mozno e da vi ja namalat platata ili pomala zarabotka.
ZDRAVJE I SOVET: Polni ste so energija..

Bik (21.04.-20.05.)

LJUBOV : Imate neprijatni aspekti  koi se odnesuvaat na vasiot znak,mozni se raspravii so partnerot/partnerkata.Vi nedostiga vozbudata vo ljubovniot odnos.Ili  vie ne sakate nesto da se slucuva,ili namerno ostavate nekoja treta osoba da se mesa vo vasiot odnos.
RABOTA : Imate prilicno visoki standardi I ambicii,pogolemi dokolku ste vo privaten biznis. Preokupirani ste so prasanjata kako da zarabotite poveke pari.
ZDRAVJE I SOVET : Posvetete se poveke na duhovnoto,ne e se vo materijalnoto.

Bliznaci (21.05.-20.06.) 

LJUBOV : Odlicniot razvoj na privaten plan ke ve pottikne  da razmisluvate za nekoe patuvanje ili odmor so partnerot.Potreben vi e odmor I odalecuvanje od sekojdnevnite problem.Dobroto vlijanie na zvezdite ke napravi da se cuvstvuvate volsebno na kratkoto patuvanje ili odmor so partnerot.Ova ke vi ovozmozi zajaknuvanje na vrskata.
RABOTA : Pobarajte podrska od kolegite samo ako vi e mnogu potrebna.Ispolnuvajte gi obvrskite profesionalno I spored dadenite pravila.
ZDRAVJE I SOVET : Napolnete gi dobro bateriite so energija,pa potoa zafatete se so novi proekti.

Rak (21.06.-20.07.)

LJUBOV : Golem del od vremeto ke go pominete prisetuvajki se na minatoto.Spomenite ve izmacuvaat.Ovoj period se posebno cuvstvitelni.Probajte da go zaboravite minatoto I svrtete se kon idninata.
RABOTA : Na profesionalen plan rabotite ne se odvivaat kako sto ste gi zamislile.Pocnete da razmisluvate so svoja glava I bidete po kreativni.
ZDRAVJE I SOVET : Mnogu ste napnati.

Lav (21.07.-21.08.)

LJUBOV : Nekoi vasi naviki mozebi nema da I se dopadnat na vasata sakana licnost.Potrudete se da ne ja narusite harmonijata I odlicnata komunikacija sto jai mate so partnerot.Poveke vreme minuvajte vo vodenje ljubov otkolku vo raspravii.
RABOTA :  Se zamisluvate vo uloga na golem tvorec i rabotnik.Ako ste bile na nekoj deloven razgovor ,ocekuvajte pozitivna reakcija.Najdete vreme za vase dopolnitelno obrazovanie i ne zalete gi parite koga se vo prasanje vasata kariera I uspeh.
ZDRAVJE I SOVET : Bidete poveke fizicki aktivni.

Devica (22.08.-22.09.)

LJUBOV : Tesko deka denes ke najdete zaednicki jazik so sakanata osoba.Najdobro ke pominat onie koi molcat.
RABOTA : Potrebno vi e samo malku poveke trud za da gi usoglasite vasite kreativni idei. Nemojte da bidete svoeglavi ,poslusajte sovet.
ZDRAVJE I SOVET : Naspijte  se.

Vaga (23.09.-22.10.)

 LJUBOV : Spremni ste za kompromis i sorabotka. Toa e mudro, i ke vi donese podobruvawe na odnosite .
RABOTA : Nemojte da se zanesuvate so golemi dela, ali  se poveke ste  svesni deka rabotite po ozbilno otkolku mnogu drugi. Takvi se i rezultatite. Imaat tezina.
ZDRAVJE I SOVET : Prodolzite ponatamu.

Skorpija (23.10.-22.11.)

LJUBOV : Ke taktizirate za da ja dobiete sprotivnata strana. Ke bidete pomalku uspesni,nemojte da se zanesuvate premnogu.
RABOTA : Ke bidete na usluga i onamu kade toa ne e potrebno.Ke mislite deka zasluzuvate poveke od ona sto zarabotuvate.
ZDRAVJE I SOVET : Nemojte da se sporeduvate so drugite.

Strelec (23.11.-21.12.)

LJUBOV : Otvorenost, poriv za sloboda ,makar sto toa moze da gi povredi drugite.
RABOTA : Ne ste svesni za svoite greski. Potrebno e da go proverite toa sto ste go rabotele, kako ste gi postavile rabotite i kade ste zaprele.
ZDRAVJE I SOVET : Bidete po objektivni.

Jarec (22.12.-20.01.)

LJUBOV : Mnogu luge vi zaviduvaat na vasiot odnos so sakanata osoba,zatoa sto istiot e poln so strast,ljubov i pocituvanje.
RABOTA : Denes ke bidete preokupirani so edna sosem nova ideja koja e dosta napredna i  moze da e seuste nevidena vo vasata  bransa.
ZDRAVJE I SOVET : Gi pominuvate site mozni prepreki.

Vodolija (21.01.-19.02.)

LJUBOV : Ke barate drustvo ,bidejki samotijata vo momentot ne vi odgovara.Ednostavno sami ke im priogate na drugite.
RABOTA : Vi sledi edno interesno poslovno patuvanje na koe ke dobiete novi ponudi i moznosti.
ZDRAVJE I SOVET : Bidite otvoreni za poveke opcii.

Ribi (20.02.-20.03)

LJUBOV : Ne e dobro da spiunirate vo ljubovta i zatoa ne go pravite toa. Ako nesto ne vi e jasno, prasajte i bidete spremni na sekoj mozen odgovor.
RABOTA : Poveke vnimanie posvetite na toa kako zarabotuvate. Ke smislite nesto sosema novo.
ZDRAVJE I SOVET : Vi treba svez vozduh.

No comments:

Post a Comment